Eladhatatlan - Ingyenes hirdetések feladása gyorsan, regisztráció nélkül

Repülőjegyek Tenerifére való utazáskor

Repülőjegyek Tenerifére való utazáskor

Tenerifére a repülőjegyet önállóan vegyük meg. Ez azért is előnyös, hogy ne kelljen félnünk egy esetleges bújtatott költségre.

Fontos tudni repülőjegy vásárlás előtt, hogy a déli reptér, a Tenerife Reina Sofia a legkényelmesebb megoldás. Innen közel 20 euróért taxival eljuthatunk a kívánt helyre. Ezzel szemben az északi reptér messzebb van, így körülményesebb lehet az utazás. Természetesen ez függ a szállásunk helyétől.

Ezek után a következő fontos dolog, hogy a szállásfoglalás után intézzük a repülőjegyeket. A szállásunk kiválasztása előtt is tájékozódhatunk, de a repjegyek megvételét a szállás lefoglalta után vegyük meg. Általában a szállásfoglalást néhány nappal át lehet tenni gond nélkül.

A legkényelmesebb megoldás a charter. A 2012-es menetrend szerint hajnalban indultak a gépek és kora reggel érték el Tenerife déli repterét. A charter megoldás kb. 125 ezer Ft/főre tehető mindennel együtt.

Egy másik megoldást kínáló lehetőség a grazi illetve bécsi indulásos Tenerife repülőjegy. Innen több légitársaság is indít járatokat a szigetekre. A legismertebbek az Air Berlin, TUI, Austrian Airlines, Fly Niki vagy a Lauda Air.

Ezek mellett megoldást jelenthet még az átszállásos, fapados repülőjegy. Igen olcsón, egyetlen átszállással el lehet jutni Tenerifére. Ha akár 3-4 hónappal korábban megvesszük az ilyen fapados járatra szóló repülőjegyünket, akkor igazán olcsón utazhatunk. Ezeknél a fapados járatoknál azonban jó, ha tudjuk, hogy hosszú átszállási időre kell számolnunk. Ez az idő 10 óra vagy egy egész éjszaka is lehet. Ezt a hátrányt fordítják sokan előnyükre azzal, hogy egy hosszú átszállási időt kihasználják az adott helyen és éjszakai városnézéssel töltik idejüket.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*